وکیل مهاجرت از طریق پناهندگی

وکیل مهاجرت از طریق پناهندگی
وکیل مهاجرت از طریق پناهندگی

وکیل مهاجرت از طریق پناهندگی به شما کمک می کند درخواست پناهندگی خود را با توجه به موضوع پناهندگی مربوط به شرایط کنونی خود، به صورت قانونی برای کشور مقصد ارسال نمایید. وکیل مهاجرت از طریق پناهندگی شما را یاری می کند تا در مسیر پرخطر مهاجرت از طریق پناهندگی کمترین ریسک ریجکتی را تجربه کنید.

وظایف وکیل مهاجرت از طریق پناهندگی

در واقع به طور معمول وکلای مهاجرتی به هیچ وجه به شما مهاجرت از طریق پناهندگی را پیشنهاد نمی دهند. اما در شرایطی که شما راه دیگری برای ادامه زندگی امن در کشور خود ندارید از طریق وکیل مهاجرت می توانید درخواست پناهندگی به یکی از کشورهای پناهنده پذیر ارسال نمایید این کشور ها معمولاً دارای قوانین پناهندگی انسانی‌تر، تسهیلات و حمایت‌های بهتر برای پناهندگان، و مردمانی با فرهنگ پذیرش و همزیستی مسالمت‌آمیز هستند

در مواردی که از روش پناهندگی برای مهاجرت استفاده می شود، اگر افراد با مشکلاتی مواجه شوند نیز می توانند از وکیل پناهندگی استفاده کنند. وکیل مهاجرت یا وکیل پناهندگی، علاوه بر داشتن پروانه وکالت و دانش حقوقی، در زمینه حقوق بین الملل نیز تخصص دارد.

مشاوره پناهندگی

پناهندگی گاهی آخرین راه نجات یک فرد از جامعه ای می شود که تحت فشارهای حکومتی، جنگ، آزار و اذیت و سایر مسائل اجتماعی و اقتصادی و … توان ادامه زندگی در کشور خود را ندارند. به همین دلیل فرد به ناچار مجبور می شود با وجود خطرات فراوان و اکثر مواقع به صورت غیر قانونی از کشور خود خارج و به کشوری امن پناه برد.

اما اینکه چگونه این کار را کند می تواند از مشاوره پناهندگی استفاده کند. در جلسات مشاوره پناهندگی اطلاعاتی در رابطه با بهترین کشور برای پناهندگی، نحوه درخواست پناهندگی، مشاوره در خصوص نوشتن متن درخواست، مدارک لازم برای پناهندگی و… به شما داده می شود. با این حال ابتدا وکیل مهاجرت راه های مهاجرتی قانونی را به شما نشان می دهد. و در مرحله آخر پناهندگی را به شما پیشنهاد می دهد.

پناهندگی با ورود قانونی در سال 2024

 

وکیل مهاجرت از طریق پناهندگی
وکیل مهاجرت از طریق پناهندگی

پناهندگی با ورود قانونی در سال 2024 خطر جانی برای شخص متقاضی نداشته و فرد سریع تر و با ریسک ریجکتی کمتر می تواند پناهندگی کشور مقصد را دریافت کند.

اما در روش پناهندگی با ورود غیرقانونی، پناه‌جویان معمولا از طریق مرز‌های زمینی و با پای پیاده از چند کشور عبور می‌کنند، و یا با لنج و کشتی های باری از مرزهای آبی عبور کرده تا خود را به کشور مورد نظر بدون مجوز ورود و ویزا برسانند. این کار، بسیار خطرناک است و سالانه چند هزار نفر در مسیر جان خود را از دست داده و حتی به قتل می رسند.

در پناهندگی با ورود قانونی، معمولا افراد برای ورود به کشور با یکی از ویزاهای تحصیلی، ویزای کاری یا ویزای توریستی وارد خاک کشور مقصد می شوند و پس از ورود به آن کشور، درخواست پناهندگی خود را به صورت حضوری ثبت می‌کنند.

در روش پناهندگی با ورود قانونی، دلایل شما برای پناهندگی بررسی می‌شود و برای جلوگیری از بازگرداندن شما به کشور مبدا، داشتن صداقت در ارائه دلایل مربوط به پناهندگی، الزامی است. قبل از ورود به کشور مقصد و درخواست پناهندگی باید به همه جوانب درخواست خود بیندیشید.

توجه داشته باشید در صورت درخواست پناهندگی، ویزایی که با آن به کشور مقصد به صورت قانونی وارد شده‌اید، دچار مشکل شده و باطل می گردد.

به طور مثال اگر با ویزای تحصیلی به این کشور وارد شده اید و در حال تحصیل درخواست پناهندگی دهید، ممکن است تحصیل شما دچار مشکل شود و نتوانید به ادامه تحصیل خود بپردازید. همچنین، اگر فردی با ویزای توریستی وارد کشور شود و سپس درخواست پناهندگی بدهد، ممکن است اقامت وی در کشور دچار مشکل شود.

نکته دیگر این است که در برخی پرونده های پناهندگی امکان بازگشت به کشور برای پناهجو وجود نداشته و با بازگشت به کشور خود دستگیر و مجازات می گردد.

پس از این که درخواست پناهندگی کردم چه اتفاقی خواهد افتاد؟

پناه‌جو می‌تواند پس از ورود به خاک کشور مقصد برای خود، همسر و فرزندان معلول یا زیر ۱۸ سال خود، درخواست پناهندگی کند. پناهجو پس از ورود به کشور مورد نظر برای دریافت حق پناهندگی باید مراحل زیر را سپری کند:

  • پس از ورود به کشور مورد نظر در مرزبانی به افسر اعلام می‌کند که درخواست پناهندگی دارد.
  • فرم درخواست پناهندگی را پر می‌کند.
  • به اداره مهاجرت معرفی می‌شود.
  • اطلاعات شناسایی و هویتی، اطلاعات کشور مبدا و وضعیت خانوادگی را کاملا صحیح، و در اختیار مامور مربوطه قرار می‌دهد.
  • انجام فرایند بیومتریک شامل انگشت‌نگاری ده انگشت و عکس. (انجام این کار فقط برای افراد بالای ۱۴ سال الزامیست.)
  • کارت پناه‌جویی با مدت اقامت موقت ۶ ماهه دریافت می‌کند.
  • مصاحبه با اداره خدمات پناهندگی
  • اطلاعات هویتی
  • نحوه ورود به کشور مقصد
  • دلایل ترک کشور مبدا
  • دلایل عدم تمایل بازگشت به کشور مبدا
  • تصمیم‌گیری نهاد مهاجرتی در مورد پرونده فرد
  • اعلام نتیجه به فرد (اگر درخواست پناهندگی فرد رد شود، از کشور مورد نظر اخراج می‌شود و به کشور مبدا بازگردانده می‌شود.)

شماره وکیل برای پناهندگی

موسسه مهاجرتی رویال مهاجر با سالها سابقه در زمینه تمامی امور مهاجرتی به کشورهایی همچون کانادا، انگلیس، ترکیه، فرانسه، ایتالیا و تمامی کشورهای حوزه شینگن، دارای تعداد بالایی از پرونده ای موفق مهاجرتی است. این مجموعه به شما در مسیر پر پیچ و خم مهاجرت مشاوره مناسب داده و شما را یاری می کند به مقصد مورد نظر خود برسید.

مشاوره رایگان تلفنی و ارزیابی شرایط شما:

09120310523        021-28420175

تماس با کارشناسان رویال مهاجر