اخذ اقامت و دریافت حقوق شهروندی پس از مهاجرت یکی از اهداف بلند مدت برای افرادی است که به دنبال ادامه زندگی در کشور دیگری می باشند.
مهاجرت به دلایل مختلف در زمان مشخصی پایان می پذیرد و فرد مهاجر موظف است به کشور خود بازگشته و یا در تلاش باشد تا ویزای خود را تمدید نماید.
به طور مثال می توان گفت مهاجر مثل مستاجرش می ماند که در زمان مشخص باید اجاره نامه خود را تمدید نماید و این تمدید بهایی دارد و در مقابل اخذ اقامت مانند خرید مسکن می باشد که محدودیت زمانی نداشته و تمام و کمال صاحب منزل خویش است.
مطالب مرتبط: بهترین موسسه مهاجرتی
در واقع از نظر حقوق شهروندی نیز برخی حقوق به مهاجرین تعلق نمی گیرد اما با اخذ اقامت دائم فرد تبدیل به شهروند کشور مد نظر شده و مشمول تمامی حقوق شهروندی می گردد.
راه های اخذ اقامت دائم
برای اخذ اقامت دائم راه های مختلفی وجود دارد که از طریق آنها می توان حقوق شهروندی دریافت کرد. این بدین معناست که دولت هر کشوری قوانین خاصی برای اقامت دائم دارد تنها افرادی را شهروند کشور خود می پندارد که دارای ویژگی های خاص خود را داشته و برای کشور مفید واقع شود.
به زبان ساده تر اخذ اقامت یک موضوع برد برد است. مهاجر اقامت یک کشور با حقوق شهروندی مناسب را دریافت می کند و کشور مقصد شهروندی سودمند و قابل اعتماد خواهد داشت. از انواع روش های اخذ اقامت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
اخذ اقامت با خرید ملک
- اخذ اقامت با سرمایه گذاری
- اخذ اقامت با ثبت شرکت
- اخذ اقامت با تمکن مالی