مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی

مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی
مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی
مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی

مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی یک روش مهاجرتی با ریسک بالا می باشد. در واقع هیچ کدام از موسسات مهاجرتی به متقاضیان مهاجرت، مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی را توصیه نمی کند. حتی در بیشتر مواقع افرادی قصد مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی را دارند با مشاوره های وکیل مهاجرتی و توصیف شرایط پناهندگی از این تصمیم صرف نظر میکنند.

چرا مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی ؟

هلند یکی از کشورهای بسیار زیبا و پیشرفته اروپا می باشد که با روش مدیریتی بسیار مطلوب سطح زندگی بالا، سیستم آموزشی پویا، و نرخ بیکاری پایینی دارد. این طبیعی است که چنین کشوری مقصد مهاجرتی بسیاری از افرادی است که به دنبال کیفیت بالای زندگی هستند.
بسیاری از افراد به دلیل اطلاعات نادرست، بسیاری از افراد به جای مسیرهای متداول، به پناهندگی در هلند روی می‌آورند به دنبال دریافت اقامت از این روش هستند.

البته هلند به عنوان یک عضو فعال در کنوانسیون ژنو موظف است به شکل کامل از پناهجویان واقعی( افرادی که شرایط لازم را برای پناهندگی دارند) حمایت کند. برای این کار لازم است متقاضی پناهندگی بر اساس سند و مدرک معتبر ثابت کند در کشور خود در معرض خطر جانی یا مالی است. اگر این اثبات ارائه شود، حمایت هلند به آن‌ها اعلام می‌شود.

قوانین پناهندگی و کنوانسیون ژنو

کنوانسیون ژنو، یک توافق نامه بین‌المللی است که در سال ۱۹۵۱ توسط ۱۴۴ کشور امضا شد. هدف اصلی این توافق نامه، حمایت از پناهندگان است. طبق این توافق، کشورهای عضو ملزم به فراهم‌آوردن حمایت و شرایط زندگی ابتدایی برای افرادی هستند که ویژگی‌های پناهندگی را دارند. این قانون از سال ۱۹۵۴ در کشورهای عضو به اجرا درآمده است تا پناهندگان دریافت حقوق خود را تضمین کند.

پناهنده کیست؟

برخی افراد به دلایلی مانند مذهب، نژاد، قومیت، عضویت در احزاب سیاسی یا گره‌های اجتماعی خاص از سوی کشور مبدا آزار و شکنجه می‌بیند. در صورتی که اشخاصی با این شرایط به کشورهای عضو در کنوانسیون ژنو مراجعه کنند و در بر اساس شرایطشان درخواست اقامت دهند به معنای کلمه به آن کشور پناه برده و در معنای لفظی پناهنده نامیده و در صورت تایید اعتراضات و اتفاق نظر کشور مقصد، این کشور مسئول حفاظت از جان پناهنده خواهد بود.

مراحل پناهندگی در هلند

مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی
مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی

با آنکه پناهندگی در هلند کار بسیار سخت و پیچیده ای است ما این راه پر پیچ و خم را برای شما توضیح می دهیم.

پناهندگی هلند با ویزای توریستی

برای اینکار ابتدا باید شخص پناهجو وارد خاک هلند شود. برای ورود به هلند اکثر افراد از طریق ویزای توریستی به صورت قانونی وارد می شوند. اما در برخی مواقع شخص پناهجو حتی توانایی خروج قانونی از کشور خویش را نداشته و به صورت غیر قانونی از راه های مختلف وارد خاک هلند می شود.

اعلام پناهندگی در هلند

پس از ورود به هلند اتباع خارجی که قصد پناهنده شدن در کشور هلند را دارند، باید ابتدا به سازمان مهاجرت و اعطای تابعیت هلند (IND) واقع در ter Apel گزارش دهند.

بعد از گزارش پناهندگی، مرحله بعد شناسایی و ثبت‌نام می‌باشد. سپس پناهنده به مرکز پذیرش انتقال داده می‌شود و بر روی برنامه پناهندگی او کار می‌شود.

مصاحبه پناهندگی در هلند

پناهجویان حداقل ۶ روز جهت ریکاوری و آماده‌سازی پس از سفر خود به کشور هلند فرصت دارند. سپس روند پناهندگی این افراد پس از این دوره ۶ روزه آغاز می‌شود. در این زمان، یعنی در زمان استراحت و آماده‌سازی، به پناهجویان اطلاعاتی در مورد پناهندگی در هلند داده می‌شود. همچنین از یک وکیل جهت انجام امور پناه‌جو کمک گرفته می‌شود.

مصاحبه ویژه‌ای برای پناهجویان فراهم می‌شود که در این مصاحبه، پناه‌جو در کشور هلند توضیح می‌دهد که در کشور خودش چه تجربه‌هایی را کرده است و چرا کشور خود را ترک کرده است. برای پناهندگان در کشور هلند، مترجمی تدارک می‌بینند. در مصاحبه، پناه‌جو در کشور هلند می‌تواند روی کمک وکیل یا نماینده شورای پناهندگان حساب کند. کشور هلند در این مصاحبه به پناه‌جویان اجازه می‌دهد آزادانه سخن بگویند و اجازه می‌دهد که در صورت لزوم (IND) نیز سوالاتی بپرسد.

پس از مصاحبه حساب پناهجو و وضعیت امنیتی کشور مبدا پناهجو ارزیابی می شود. در صورتی که از همه نظر وضعیت پناهجو مورد تایید بود اقامت موقت به او اعطا می شود.

بهترین کیس پناهندگی در هلند

مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی
مهاجرت به هلند از طریق پناهندگی

بدون رودربایستی باید بگوییم چیزی به عنوان بهترین کیس پناهندگی در هلند وجود ندارد. همانطور که متوجه شدید پناهندگی ریسک بالایی دارد و در جریان این سفر خطرات بالایی وجود دارد. شاید شما تصوری از راه های مهاجرت به هلند نداشته باشید. ما به شما توصیه می کنیم قبل از هر اقدامی شرایط خود را با وکیل مهاجرت در میان گذارید شاید راه بهتری برای مهاجرت به هلند برای شما وجود داشته باشد.

حقوق ماهیانه پناهندگی در هلند

ماهانه کمک هزینه‌ای به مبلغ 280.08 یورو به پناهندگان در هلند تعلق می گیرد.این مبلغ برای پوشش هزینه‌های اساسی مانند غذا، پوشاک، وسایل شخصی و حمل و نقل می باشد. این کمک هزینه به افراد یا خانواده‌ها در زمانی که درخواست پناهندگی آن‌ها در حال بررسی است، ارائه می‌شود. مقدار دقیق این کمک هزینه ممکن است بر اساس سیاست‌ها و مقررات دولتی، ترکیب خانوار و شرایط خاص تغییر کند و تغییرات در وضعیت پناهنده، مانند دریافت مجوز اقامت، می‌تواند بر میزان آن تاثیر بگذارد.

معایب پناهندگی در هلند

  • پناه‌جو در شش ماه اول روند پناهندگی خود حق کار کردن ندارد. پس از آن پناه‌جو فقط ۲۴ ساعت در هفته حق کار کردن خواهد داشت. همچنین سقف درآمد پناه‌جو بسیار محدود است. آن‌ها مجاز به کسب درآمد بیش از ۱۴ یورو در ساعت نیستند.
  • وجود تبعیض حقوقی میان پناهجویان و شهروندان هلندی و سیاست‌های اشتباه ادغام فرهنگی
  • انزوای اجتماعی در میان پناه‌جویان
  • درصد بالای بارداری در نوجوان‌های پناه‌جو، و وجود درصد بالای مادران مجرد در میان پناه‌جویان
  • مشکلات روحی و روانی ناشی از فشار و استرس و شرایط سخت زندگی در کمپ‌های پناهندگی
  • خطرات جانی ورود غیرقانونی از طریق مرزهای زمینی و دریایی
  • سو استفاده مالی توسط افراد سودجو و کلاهبردار
  • زندگی با شرایط غیر انسانی در کمپ‌ها

پناهندگی با تمام خطراتی که دارد یک روش مهاجرتی محسوب می شود. اما لازم است بدانید تنها خطرات قبل از دریافت اقامت نیست. این روش مهاجرتی یک بخشی از زندگی شما خواهد بود که اثرات سوء آن پس از اقامت نیز بر زندگی شما باقی خواهد بود برای دریافت مشاوره بیشتر در خصوص مهاجرت به هلند با ما در رویال مهاجر در ارتباط باشید.

مشاوره رایگان تلفنی و ارزیابی شرایط شما:

09120310523        021-28420175

تماس با کارشناسان رویال مهاجر